כניסה
למנויות
צרו קשר

חזה עוף ואורז של אורלי

חזה עוף ואורז של אורלי

רכיבים:

1  קילו חזה עוף חתוך לקוביות ומשרים כחצי שעה במשרה של כף פפריקה מתוקה
כפית גריל עוף
2 כפות שמן
פלפל שחור גרוס
מעט מלח
בצל בינוני
לשים בקערה את הבצל ולהוסיף
2 כוסות אורז
3 כוסות מים רותחים
מלח
פלפל

אופן הכנה:

משרים את העוף כחצי שעה במשרה של כף פפריקה מתוקה, כפית גריל עוף, 2 כפות שמן, פלפל שחור גרוס, מעט מלח.

בינתיים מטגנים את הבצל במעט שמן (מי שרוצה, אפשר להוסיף לבצל חבילת פטריות שמפניון ולהקפיץ יחד)
לערבב ביחד

להעביר לתבנית ומעל להניח את חזה העוף המושרה
לכסות בנייר אפיה
בצד מכינים סלט מהחסה המפורסמת של אורלי לשדרוג הארוחה
תנור 180 מעלות בערך 40-45 דקות

איך נתייחס:

כל 100 גרם חזה עוף לפני בישול = מנת חלבון.
כל חצי כוס אורז מבושל = מנת פחמימה

להאמין. לפעול. להגשים.